;

Termeni si conditiiCapitolul I - Preambul
Termenii si conditiile metionate in pe aceasta pagina se refera strict la relatia ce se stabileste intre MIDA SRL, numita in continuare "MIDA" si persoana care completeaza formularul de programare, numita in continuare "client", avand ca obiect, programarea clientului la unul dintre departamentele MIDA pentru o consultanta pentru vanzari auto sau pentru Inspectia Tehnica Periodica (ITP) sau pentru service.

MIDA, prin intermediul site-ului propriu, www.mida.ro, pune la dispozitile doritorilor formularul prin care clientul poate solicita o programare la unul dintre departamentele MIDA.

Formularul contine campuri obligatorii ce reprezinta datele minime necesare pentru a se efectua corect inregistrarile in evidentele MIDA si pentru a se putea lua legatura cu clientul. Datele introduse vor fi prelucrate in conformitate cu legea asa cum sunt prezentate in capitolulul IV.
Vezi mai mult


Capitolul II - Conditiile

Clientul intelege si accepta urmatoarele:

a) completarea si trimiterea formularului se face strict din initiativa clientului si nu este obligatorie; este doar o facilitate in plus oferita clientilor pentru confortul acestora si pentru eficientizarea serviciilor MIDA;
Capitolul III - Lista documentelor

1. Service:

a. Certificat de inmatriculare (talon)
b. Carte de garantie (daca este cazul)
c. Carnet de intretinere (daca este cazul)
d. Comanda de reparatii (pentru persoanele juridice)
e. Fila CEC sau bilet la ordin (pentru persoanele juridice) - daca nu se plateste in numerar

2. ITP:

a. Carte de identitate a vehiculului
i. in original sau
ii. copie, in cazul cand vehiculul este proprietatea unei societati de leasing, cu conditia sa fie stampilata si semnata de o persoana de la firma de leasing, cu mentiunea: "conform cu originalul"
b. Carte de identitate a persoanei care se prezinta cu vehicul
c. Certificatul de inmatriculare a vehiculului (talon)
d. Asigurarea obligatorie (RCA) in termen de valabilitate

3. Consultanta vanzari auto: - nu se cer documente

4. Inchiriere auto:

a. Cartea de identitate e persoanei
b. Permis de conducere
In plus pentru firme:
c. Copie Certificat Unic de Inregistrare (CUI)
d. Delegatie din partea firmei
e. Stampila firmei


Capitolul IV - Confidentialitatea datelor

Eu, Clientul, declar ca imi exprim consimtamantul, in mod expres si neechivoc pentru ca orice date cu caracter personal, precum si alte informatii furnizate de mine prin completarea formularului online, sa intre in baza de date MIDA si a filialelor sale pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de marketing (inclusiv primirea de apeluri in scopuri de marketing direct), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare - Legea 677/2001 modificata prin Legea 102/2005. Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Cunosc faptul ca MIDA este operator de baze de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/) sub numarul 3625 . Pe baza unei cereri scrisa, datata si semnata, expediata pe adresa SC MIDA SRL, str. Brasovului 67, 530121 Miercurea-Ciuc, Harghita, imi pot exercita in mod gratuit urmatoarele drepturi:
Sa obtin, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate;
Sa intervin asupra datelor transmise;
Sa ma opun prelucrarii datelor, conform legii.

X

DESCARCA CONTRACTUL DE LOCATIUNE